Címünk 4027 Db., Thomas Mann u. 2/A
O-24-ben hívható O-24-ben hívható: 52/447-724

Pacikert utcai családi nap

A DMJV Család- és Gyermekjóléti Központja Debrecen, Pacikert u. 1. szám alatti telephelyén volt a májusban kezdődött városrészi családi programok záró rendezvénye. Sikeres volt a közösségépítés. A közös éneket éppúgy élvezték a gyerekek a paci családi napon, mint a csocsózást, vagy éppen a tűzoltóautó bemutatót. A rendőrök játékos közlekedési totózással egybekötött balesetmegelőzési programot tartottak a fiataloknak. Szülők és nagyszülők is elkísérték a gyerekeket a kertségi napra. Komolay Szabolcs alpolgármester, Pac városrész önkormányzati képviselője is ellátogatott a közösségépítő napra. 

– A zártkertekben élő gyerekek számára hoztuk létre ezt a rendezvényt a DMK-val és a DMJV Család- és Gyermekjóléti Központjával együtt. Nagy szükség van ezekre az alkalmakra, mert összekovácsolják, összetartják a közösséget – mondta el Komolay Szabolcs.

A Paci családi nap volt az utolsó a városrészi családi programok sorában. Összesen több ezer debreceni család vett részt a két hónapja indult rendezvénysorozaton.

 

Forrás: www.dehir.hu

 

Széchenyi 2020